Honne hotell

Honne hotell

Honne Hotell og Konferansesenter er et godt utstyrt konferansehotell svært sentralt plassert ved Innlandets knutepunkt Mjøsbrua.

Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og på en liten høyde, som gir en flott utsikt til Mjøsa. Kort vei ned til Mjøsa og badeplassen Kremmerodden. Med under 2 timers reise fra Oslo området har vi stor tro på Honne hotell som en god destinasjon for mange av våre grupper!

Gode møtefasiliteter, profesjonelt teknisk utstyr og romslige fellesarealer gir en flott ramme for en vellykket konferanse. Honne hotell er opptatt av å bruke naturen – vann og lokaler er oppvarmet av fornybare ressurser gjennom flisfyrt bioenergianlegg.

Honne hotell har 66 rom og er fleksible når det gjelder å tilrettelegge for familierom eller andre ønsker. Grupper på over 100 personer kan få hele hotellet for seg selv!

På Honne Hotell kan du senke skuldrene, og komme i kontakt med naturen. I hotellets trivelige peisestue råder en avslappet atmosfære hvor en kan nyte utsikten over Mjøsa. De store stuene som innbyr til felleskap og gode samtaler tror vi er viktig for mange!

For å booke Honne hotell, ta kontakt med Are på telefon 450 20 777 eller e-post: are@gbooking.no  

FAKTA

Pris fra 824,-

  Inkl. fullpensjon + mva

 

 

Oslo 160 km 
Hamar 40 km

Lillehammer 25 km
Hafjell/Hunderfossen 40 km

 

Aktiviteter innendørs:
Honne hotell har bra oppholdsrom og kursfasiliteter. Biljard, airhockey, noe vekter, matter, spinning sykler og red-cords i eget treningsrom

 

Aktiviteter utendørs:
Mjøsa med alle sine muligheter. Kremmerodden badeplass 12 min gange fra hotellet. Liten fotballbane, volleyball, Tømmerkoie, turmuligheter og uteområde på 250 mål! 

 

Antall soverom: 66 stk
Antall senger totalt: 150 stk

 

Antall soverom med bad: 66 stk

 

Antall møterom: 5 stk 
Antall grupperom: 6 stk

Fasiliteter

Med under 2 timers reise fra Oslo har vi stor tro på Honne hotell som en god destinasjon for mange av våre grupper! 66 rom gir god plass til 150 personer til overnatting.
Les mer
Honne hotell ligger i nydelige omgivelser på en høyde over Mjøsa. Parkområdet utenfor hotellet er stort og frodig med benker og bord. Utearealet er på ca. 260 mål, og kan fritt benyttes av våre gjester til aktiviteter eller annet som måtte ønskes.
Les mer
Hunderfossen Eventyr- og aktivitetspark ligger under 40 minutter fra hotellet og kan være en fin utflukt. I ca samme avstand som Hunderfossen ligger Hafjell. Her er det mulighet for aktiviteter sommer som vinter. Den kjente gondolen er åpen hele året!
Les mer
Tømmerkoia ligger på en liten høyde over hotellet og passer perfekt til et arrangement på kvelden eller i en pause

BILDER

 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone