Bli med Skjærgårdssang til Israel 12-19 november 2022!

Vi har gleden av å invitere til vår andre tur sammen med Skjærgårdssang til Israel.
Turen i 2019 var en stor suksess så det er med stor glede vi nå kan starte påmeldingen til en ny tur!

Se bilder fra turen i 2019 nederst i denne artikkelen! 

Israel har mye å by på, enten man skal oppleve landet for første gang, eller man har vært der mange ganger før. På denne unike turen vil du i tillegg få konserter og møter i kjent Skjærgårdssang stil og oppleve det gode fellesskapet i fantastiske omgivelser. Svein Olsen og Morten Skjævestad har lang erfaring med gruppereiser og ser frem til å ha deg med på tur! 
Johanna Bjurenstedt blir med oss på reisen. 

DATO FOR REISEN: 12. - 19. november 2022
PRIS FOR DENNE REISEN ER KR. 21.950,-

Meld deg på i dag, få plasser igjen!


PROGRAM

Bli med Skjærgårdssang til Israel 12-19 november 2022!

Det vil bli et spennende program på turen. Alle detaljer er ikke på plass, men vi vil besøke mange kjente steder som er omtalt i Bibelen.

Den første natten bor vi i havnebyen Netanya, som ligger bare en liten times kjøretur fra flyplassen i Tel Aviv. Morgenen etter setter vi kursen nordover mot Galilea og området rundt Genesaretsjøen. På veien dit stopper vi ved spektakulære Cæserea Martim, før vi besøker Nasaret etter lunsj.

I Galilea bor vi i Tiberias tre netter. Her drar vi på båttur på Genesaretsjøen, besøker Saligprisningens berg og Kapernaum for å nevne noe. Vi skal også få bade i varme kilder i Sachne som var et høydepunkt for mange på forrige tur.

Turen avsluttes med 3 overnattinger i Jerusalem. Her besøker vi blant annet: Oljeberget, Getsemane, Via Dolorosa og klagemuren. Det vil også bli mulighet for å besøke Betlehem for de som ønsker det.

Utover dette vil denne turen by på unike opplevelser i form av konserter og møter med kjente artister i flotte omgivelser. Det vil være skandinavisk talende guider på hele turen i tillegg til Morten Skjævestad og Svein Olsen som er reiseledere fra Skjærgårdssang

 

Scroll litt lengre ned på siden for å se noen bilder fra reisen i 2019!

 

 


Detaljer om reisen

Pris: Kr. 21.950,- per person i dobbeltrom *
Dato: 12. - 19. november 2022
Flyselskap: Flyreisen bookes ikke før i desember 2021. Mest sannsynlig reiser vi med Turkish airlines med mellomlanding i Istanbul. 
Bosted: Dette er ikke endelig bekreftet, men standarden er bra. 
Inkludert i prisen:  All transport, overnatting på hotell syv netter, frokost og middag alle dager, alle inngangsbilletter i følge programmet og norske reiseledere og skandinavikstalende
Ikke inkludert i prisen: Reise t/r Gardermoen, reiseforsikring, eventuelt enkeltromstillegg på kr. 5790,-, lunsjer, drikke til måltidene, tips 70 USD betales kontant til reiseleder under reisen. 
Det er begrenset med plasser til disse vilkårene. 
Depositum:
kr. 5.000,- pr reisende

* Spesielle vilkår for reisen 
FORBEHOLD OM PRISENDRINGER 
Prisene på denne reisen ble satt våren 2021. Dersom det blir vesentlige forandringer i transportprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av transportskatter eller lignende. Se for øvrig våre standard reisevilkår. Herunder våre avbestillingsregler. 
Som nevnt over fastsettes ikke prisen på fly før i desember 2021. Er prisen høyere enn de vanlige satsene, kan dette føre til en noe høyere totalpris på reisen. Alle de reisende vil bli informert om dette FØR de får sluttfaktura. 

Ta kontakt dersom du har spørsmål! post@gulsrudreiser.no

KLIKK PÅ LINKEN FOR Å KOMME TIL PÅMELDINGSSKJEMA 

 

Bli med Skjærgårdssang til Israel 12-19 november 2022! Bli med Skjærgårdssang til Israel 12-19 november 2022! Bli med Skjærgårdssang til Israel 12-19 november 2022! Bli med Skjærgårdssang til Israel 12-19 november 2022!
 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone