Bli med Skjærgårdssang til Oberammergau, Innsbruck og Salzburg!

Bli med oss på en 6-dagers opplevelsesrik reise med pasjonsspillet i Oberammergau som høydepunkt! Roland Utbult er med oss på turen. 

Vi starter reisen med to netter i Innsbruck, før vi opplever pasjonsspillet i den lille koselige byen Oberammergau. Turen går videre til Østerrike og avsluttes med 2 dager i den flotte byen Salzburg, Mozarts fødeby.

Roland utbult blir med på turen sammen med reiseledere fra Skjærgårdssang. 

Bli med Skjærgårdssang til Oberammergau, Innsbruck og Salzburg!

DATO FOR REISEN: 01. - 06. juni 2022

PRIS FOR DENNE REISEN ER KR. 17.950,-

Meld deg på i dag, vi har KUN 10 plasser igjen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 PROGRAM

1. juni reiser vi med Lufthansa fra Gardermoen kl. 11:35. Ankomst München kl. 13:50.
Vi reiser da rett til Innsbruck, en fin bussreise på ca to timer. Her bor vi på flotte Hotell Sailer midt i sentrum av byen to netter. Innsbruck er Tirols største by og delstatens hovedstad. Den ligger ved elven Inn og er omkranset av høye fjell. Bybildet er preget av mange gotiske og barokke bygninger, siden Innsbruck ikke bare har vært residensby for Tirols grever siden 1420, men også for enkelte østerrikkske erkehertug(inn)er og tysk-romerske keisere. Innsbruck er i moderne tid også kjent som et vintersportssted og har arrangert flere VM og de olympiske vinterleker to ganger (1964 og 1976).

Bli med Skjærgårdssang til Oberammergau, Innsbruck og Salzburg!

3. juni er dagen vi reiser til den koselige byen Oberammergau med det verdensberømte pasjonsspillet. Helt siden år 1634 etter Kristus har lokalbefolkningen gjennomført spillet i Oberammergau. Vi snakker om en tradisjon på nesten 400 år. I 2022 settes pasjonsspillet opp for 42. gang. Kun hvert tiende år kan man få oppleve dette i Oberammergau. Rundt 2 000 personer deltar i produksjonen der godt over 1 000 personer er medvirkende på scenen. Forestillingen starter kl 14:30 og varer til ca kl. 22:00 Det er en god middagspause mitt i forestillingen.

4. juni reiser vi til Østerrike og ender i den nydelige byen Salzburg. Her bor vi to netter på Arcotel Castellani og får god tid til å oppleve byen. Av høydepunkter kan nevnes Hitlers Ørnerede på 1835 m.o.h, borgen Hohensalzburg, Mozarts fødested omgjort til museum og den flotte gamlebyen. Det blir samlinger og konserter på hotellene på kveldene

6. juni buss til Munchen og hjemreise med fly kl 16:10 og lander på Gardermoen 18:00

Hestedrosje MÅ man prøve i Salzburg! 

Bli med Skjærgårdssang til Oberammergau, Innsbruck og Salzburg!

 

 

 

 

 

 

 

 

Borgen Hohensalzburg er et flott skue over Salzburg!

Bli med Skjærgårdssang til Oberammergau, Innsbruck og Salzburg!

 

 

 

 

 

 

 

 

Detaljer om reisen

Pris: Kr. 17.900,- per person i dobbeltrom *
Dato: 01. - 06. juni 2022
Flyselskap: Lufthansa fra Gardermoen. Gi beskjed om behov for eventuelle tilslutningsfly
Bosted: Dette er ikke endelig bekreftet, men vi kommer tilbake til dette så fort dette er bekreftet
Inkludert i prisen:  All transport, overnatting på hotell 5 netter, frokost og middag alle dager, alle inngangsbilletter i følge programmet og norske reiseledere. 
Ikke inkludert i prisen: Reise t/r Gardermoen, reiseforsikring, eventuelt enkeltromstillegg på kr. 3000,-, lunsjer, drikke til måltidene, tips til sjåfør og hotellbetjening. 
Det er begrenset med plasser til disse vilkårene. 
Depositum: 
kr. 5.000,- pr reisende

FORBEHOLD OM PRISENDRINGER 
Prisene på denne reisen ble satt våren 2021. Dersom det blir vesentlige forandringer i transportprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av transportskatter eller lignende. Se for øvrig våre standard reisevilkår. Herunder våre avbestillingsregler. 

Ta kontakt dersom du har spørsmål! post@gulsrudreiser.no

KLIKK HER HER FOR Å KOMME TIL PÅMELDINGSSKJEMA

 

 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone