Bli med Skjærgårdssang til Malta i pinsen 2023

Bli med oss på en 7-dagers opplevelsesrik reise til fantastiske Malta. Artist Morten Samuelsen blir med! 

DATO FOR REISEN: 23. - 29. mai 2023

PRIS FOR DENNE REISEN ER KR. 16.900,-

Meld deg på i dag, vi har KUN 45 plasser!

Bli med oss til vakre Malta med sin spennende historie og vakre natur. Her skal vi følge i Paulus’ fotspor og ellers se noen av Maltas 365 kirker og annen fl ott arkitektur. På denne unike turen vil du i tillegg få konserter og møter i kjent Skjærgårdssang stil og oppleve det gode felleskapet i fantastiske omgivelser. Svein Olsen og Morten Skjævestad har lang erfaring med gruppereiser og ser frem til å ha deg med på tur!

Morten Samuelsen blir med på turen sammen med reiseledere fra Skjærgårdssang. 

Bli med Skjærgårdssang til Malta i pinsen 2023

Om Morten Samuelsen

Med sin særegne varme i stemmen og en unik formidlingsevne har Morten Samuelsen nådd mange hjerter med sin sang. Han har sunget siden han var 8 år og har flere ulike cd produksjoner bak seg både i grupper og som solist.

​I 2011 kom han ut med sin første solo-cd med bla flere kjente klassiske sanger.  Albumet  "Til Trøst" kom ut i september 2019. Hans siste album "Med heile sjelå" kom ut juli 2021, med selvskrevne sanger. Morten har i flere år arrangert sine egne konserter, vært med på musicaler og deltatt på ulike arrangementer og konferanser.

 

 

 

Malta er en republikk i Middelhavet sør for Italia og en av verdens minste stater. Malta består av tre store øyer (Malta, Gozo og Comino) som er bebodde og fl ere små øyer som er ubebodde. Malta har et fantastisk Middelhavsklima og mye spennende å oppleve. Det er små avstander så man slipper de lange bussturene. I apostlenes gjerninger 28 kan vi lese om når Paulus kom til Malta. Dette vil vi dykke dypere inn i på turen og prøve å følge i Paulus sine fotspor på øya.

Bli med Skjærgårdssang til Malta i pinsen 2023

PROGRAM
Her er noen eksempler på hva vi skal oppleve på Malta. Vi tar den naturskjønne ruten til Mdina, Maltas gamle hovedstad. Det er en av verdens fineste eksempler på en fortsatt bebodd middelalderby. Vi skal besøke Paulus’ kirke og grotte i Rabat. Man tror at apostelen Paulus fant seg ly i denne grotten etter at han strandet på Malta. Grotten inneholder deler av hellig kunst og freskomalerier av stor verdi. San Pawl Tat-Targa er stedet der Paulus samlet de første kristne. Apostlenes gjerninger forteller historien om hvordan Paulus strandet på en øy på vei til Roma. St. Paul’s Bay og spesielt St Paul’s Island er identifisert som stedet for dette skipbruddet.

 

Bli med Skjærgårdssang til Malta i pinsen 2023

Valletta er Maltas hovedstad. Hovedstaden er knøttliten. Med et areal på bare 0,8 kvadratkilometer er det den minste hovedstaden i EU med et innbyggertall

på 6500. Med sitt monumentale utseende omkranset av en enorm festningsmur antyder Valletta at byen har vært åsted for dramatiske hendelser, og på innsiden av murene kan du ta historien nærmere i øyesyn. Øya Gozo har 31 000 innbyggere og er ikke så tett befolket som naboøya Malta. Her finner man de fascinerende Ggantija-templene, som er noen av de eldste religiøse bygningene i verden. Og i vakre Ramla Bay kan øya by på dramatiske oransjerøde sandstrender og perfekte forhold for snorkling og dykking. Det vil også bli tid til å se seg rundt på egenhånd, eller bare slappe av i et av bassengene på hotellet.

 

 

 

Detaljer om reisen

Pris: Kr. 16.900,- per person i dobbeltrom *
Dato: 23. - 29. mai 2023
Flyselskap: Lufthansa fra Gardermoen, med mellomlanding i Frankfurt. Gi beskjed om behov for eventuelle tilslutningsfly
Bosted: Dolmen hotel
Inkludert i prisen:  All transport, overnatting på hotell 6 netter, frokost og middag alle dager, alle inngangsbilletter i følge programmet og norske reiseledere. 
Ikke inkludert i prisen: Reise t/r Gardermoen, reiseforsikring, eventuelt enkeltromstillegg på kr. 3000,-, lunsjer, drikke til måltidene, tips til sjåfør og hotellbetjening. 
Det er begrenset med plasser til disse vilkårene. 
Depositum: 
kr. 5.000,- pr reisende

FORBEHOLD OM PRISENDRINGER 
Dersom det blir vesentlige forandringer i transportprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av transportskatter eller lignende. Se for øvrig våre standard reisevilkår. Herunder våre avbestillingsregler. 

Ta kontakt dersom du har spørsmål! post@gulsrudreiser.no

KLIKKE HER FOR Å KOMME TIL PÅMELDINGSSKJEMA

 

 

 

Kontakt oss gjerne! 

Gulsrud booking

Gulsrud leirsted

33 80 17 00

Ring oss eller send en e-post, så tar vi mer enn gjerne en leirprat med deg. Vi prøver etter beste evne å hjelpe dere og imøtekomme deres ønsker. Vi er JA-mennesker som ønsker å gi dere et godt tilbud på gode opplevelser.

Trykk her for å lese Gulsrud Bookings personvernerklæring.

Følg oss på Sosiale medier! 

Gulsrud booking på Facebook

fb.me/gulsrudbooking

Gulsrud leirsted på Facebook 

fb.me/gulsrudleirsted

 

Powered by Cornerstone